top of page

​Ergotherapie Maatwerk

 

Welkom op de website van ergotherapiepraktijk Maatwerk

Ergotherapie Maatwerk was een vrijgevestigde ergotherapie praktijk in Beuningen & Wijchen (bij Nijmegen). Tot het werkgebied behoren de Gemeente Beuningen maar ook plaatsen daaromheen zoals Wijchen, Bergharen en Hernen.

 

Ergotherapie Maatwerk is in 2010 opgericht door Sabine Fekkes en maakt zich sterk voor het leveren van maatwerk in een ongedwongen sfeer. Zij streeft naar eenvoud, kijkt naar eenvoudige oplossingen en/ of aanpassingen en zoekt aansluiting bij u in uw eigen omgeving. Wegens een leuke baan elders worden er vanaf 2023 er geen nieuwe cliënten meer aangenomen. 

 

Dankzij de bouwkundige achtergrond van Sabine Fekkes heeft Ergotherapie Maatwerk de expertise in huis om bouwkundige- en technische kennis en ervaring in te zetten bij het selecteren van, het adviseren in, en het instrueren bij hulpmiddelen en woningaanpassingen.

Voordat Sabine aan haar opleiding tot ergotherapeut begon was zij al vele jaren actief in het bedenken van eenvoudige, praktische oplossingen voor problemen in het dagelijks leven (zelfverzorging, huishouding, vervoer, werk en vrijetijdsbesteding).

Ergotherapie Maatwerk richt zich op kinderen, (jong)volwassenen en ouderen. Zo veel mogelijk werkt zij samen met andere (para)medische disciplines. Door een uitgebreid netwerk en de inzet van freelancers kan kwaliteit op maat geleverd worden.

Speerpunten van Ergotherapie Maatwerk:

  • leveren van maatwerk

  • streven naar eenvoud

  • denken in mogelijkheden

  • begrip hebben voor waar u tegenaan loopt

bottom of page